Menu

bonlogo

Cart
veleprodaja tab maloprodaja tab
pc kasa tab autoservisi tab
kozmeticki saloni tab ordinacije tab

Može li poslovni program unaprediti Vaše  poslovanje?fiskalne kase pos s

Da li knjigovodstveni program može biti jednostavnan, pouzdan u svakodnevnom radu i da se prilagodi Vašim potrebama?

Naš knjigovodstveni program Kompas  obuhvata sve elemente poslovanja kao što su
-Veleprodaja poslovni program
-Maloprodaja poslovni program
-Usluge poslovni program
-Proizvodnja poslovni program
-Finansijsko knjigovodstvo
Kao i niz namenskih aplikacija
-Servis za vozila
-Uslužne delatnosti (kozmetičari, frizeri)
-Stomatološke ordinacije

Gotovo sve aplikacije se nude u nekoliko režima. Kao basic, standard i kao advance varijanta, u zavisnosti od razvijenosti posla korisnika i njegovih želja za rasponom rada i analiza, od osnovnih do naprednih.

Već standard paketi programa za knjigovodstvo podrazumevaju:
- Ulaze roba, po kalkulacijama sa i bez pdv-a, ino kalkulacijama, otkupe, ulaze proizvodnih usluga, troškova, sitnog inventara, osnovnih sredstava i smeštanje istih na odgovarajuce lagere.
- Unose popisa, početnih i kontrolnih.
- Izlaze po fakturama ino fakturama, gotovinskim računima, otpisima, reversima, nalozima za izdavanje, otpremnicama.

Svi navedeni dokumenti imaju i svoje suprotne dokumente u vidu povratnica po kalkulacijama, fakturama, gotvinskim računima i slično.

Mogućnost logovanja korisnika sa ličnim šiframa, u kojem slučaju za svaki unos ostaje trag ko ga je i kada kreirao ili izmenio.

.

Paralelno analiziranje celokupnog poslovanja po unetom kursu, odnosno dobijanje dinarskih i deviznih izveštaja

Moguće kombinovanje više modula u skladu sa Vašom delatnošcu i potrebama. Sve aplikacije i moduli uvezani istim bazama podataka sa principom jednog unosa. Jednom unet podatak vidljiv i upotrebljiv u svim delovima aplikacija. Svi uneti podaci na kraju lanca završavaju u finansijskom knjigovodstvu, ako je taj modul prisutan.

Fleksibilnost i ergonomija softvera. Mogucnost samostalnog prilagodavanja od strane korisnika, kao i namenska dorada od strane proizvodaca.

Unakrsni pregledi podataka. Mogućnost pogleda u svaki izveštaj od ineresa za određenu radnju, u trenutku izvršenja radnje, bez izlaska iz radnje i zasebnog pokretanja izveštaja

Interaktivna pomoć. U svakom trenutku, u zavisnosti od pozicije i radnje gde se korisnik nalazi, prikazuju mu se mogućnosti, opcije, preporuke i načini njihovog izvršavanja.

Jednostavan i brz unos podataka, sa iskačućim prozorima sa izborima analitika (roba, partneri, komercijalisti, radnici...) za unos, samim pozicioniranjem na polje za unos podatka.

Flesibilnost pri načinu izbora rada. Korisnik sam podešava vecinu elemenata na svakom pojedinačnom prozoru. Mogućnost izbora fonta, boje, veličine, pozicije prozora i elemenata prozora. Fleksibilnost pri štampanjima dokumenata i izveštaja. Korisnik bira od ponuđenih više desetina grafički različitih tipova dokumenata, uz dodatno samostalno biranje fontova, veličina, prikaza  pojedinačnih (opcionih) elemenata dokumenta

Unificiran unos podataka. Iako kompletna aplikacija ima preko 150 različitih tipova robno-materijalnih dokumenata, svi se (uz pojedinačne specifičnosti) unose na isti način. Savladavanjem samo jednog dokumenta korisnik stiče znanje za korišćenje i svih ostalih dokumenata.

Upotreba unetih podataka u dva prvaca. U pravcu finansijsko knjigovodstvenog softvera, automatskim knjiženjima i u pravcu menadžersko-komercijalnih analiza poslovanja sa grafičkim prikazom rezultata

Specifični izveštaji: Analize poslovanja po artiklima, komintentima, grupama artikala, grupama komintenata, dinamici protočnosti robe, finansisjskih sredstava, analiza angažovanosti sredstava po artiklima i komintentima, analiza ostvarene dobiti po artiklima i komintentima.

Softver za knjigovodstvo, uobičajeni i obavezni izveštaji : Kepu knjige, KPO knjiga, PK1 knjiga, knjige ulaznih i izlaznih računa, evidencije ulaznog i izlaznog pdv-a, knjige menica, delovodne knjige, knjiga prometa ugostitelja

 

Ralink Novi Sad

Todora Toze Jovanovica 4a
21000 Novi Sad
Matični broj: 61480846
PIB: 106355959

tel: +381(21)466682
tel: +381(62)725465
mob: +381(63)594711