Menu

bonlogo

Cart

Uslovi korišćenja

1. OPŠTI USLOVI PRODAJE

Sadržaj Internet stranice www.ralink.rs i svih njenih varijanti (u daljem tekstu: www.ralink.rs) je vlasništvo preduzeća Ralink Novi Sad. Upotrebom Internet stranice www.ralink.rs korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja Ralink Novi Sad. i korisnici s opštim uslovima ugovaraju međusobne obveze pri kupovini u Internet prodavnici www.ralink.rs.

U Internet prodavnici www.ralink.rs mogu kupovati proizvode isključivo korisnici iz Srbije.

Opšti uslovi prodaje su sastavljeni u skladu sa zakonom Srbije.

Ralink Novi Sad  zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici www.ralink.rs bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obvezujuće.

2. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Ralink Novi Sad  ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice www.ralink.rs i njenog sadržaja.

Ralink Novi Sad  zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. Ralink Novi Sad  će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici www.ralink.rs s obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

3. OGRANIČENO PRAVO UPOTREBE

Posetioci Internet stranice www.ralink.rs sadržaj koriste isključivo u lične i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole Ralink Novi Sad  je zabranjena.

4. REGISTRACIJA KORISNIKA

U Internet prodavinici www.ralink.rs možete se jednostavno prijaviti kao registrovani korisnik. Sadržaj Internet prodavnice je dostupan i anonimnim ne registrovanim korisnicima (gostima). Registrovan korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrovani korisnik dobija svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati sam odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik lično odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu www.ralink.rs

Krajnji potrošač u Internet prodavnici www.ralink.rs je isključivo registrovani korisnik odnosno neregistrovani korisnik (gost), koji kupuje proizvode za lične potrebe.

5. ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Podaci koje korisnik upisuje putem obrazca na stranici www.ralink.rs ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su poverljivi i štitimo ih u skladu sa zakonskim odredbama. Lični podaci će biti upotrebljeni samo za namene za koje je korisnik dao svoju saglasnost.

Za zaštitu ličnih podataka je odgovoran i sam korisnik, na način da osigura svoje korisničko ime i lozinku.

6. POSTUPAK NARUČIVANJA ODNOSNO KUPOVINE

U Internet prodavnici www.ralink.rs je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet prodavnici www.ralink.rs.

U Internet prodavnici www.ralink.rs mogu kupovati isključivo korisnici iz Republike Srbije.

Porudžbenica u Internet prodavnici je predana kada korisnik dobije automatsko elektronsko obaveštenje. To elektronsko obaveštenje nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je počela otprema proizvoda. Porudžbenica će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana od dana kada je porudžbina poslata i to putem novog e-obaveštenja o potvrdi porudžbenice.

U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte.

Ralink Novi Sad  će potvrđene porudžbenice smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa člnom 35 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

Ralink Novi Sad  može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice www.ralink.rs ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove.

Ugovor o kupovini je sačuvan u Ralink Novi Sad , a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet prodavnici.

Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

7. REKLAMACIJA I VRAĆANJE ROBE

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo garantovati potpunu suglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na ekranu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na povrat odnosno reklamaciju kupac gubi i u slučajevima neovlašćene dorade proizvoda ili zahvata na proizvodu od strane treće neovlašćene osobe.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod sa greškom molimo vas da nas obavestite i ispunite. Troškove povrata snosi kupac. Po prijemu robe Ralink Novi Sad  će vratiti celokupan iznos novca ili će zameniti oštećeni proizvod.

Kupac ima pravo vratiti proizvod u sledećim slučajevima:

1) isporuka proizvoda koji nije naručen

2) isporuka oštećenih proizvoda, a oštećenja su nastala zbog loše manipulacije prilikom isporuke.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije koje su neprikladno zapakovane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljaocu.

8. CENE

Sve cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om. Pri kupovine važe cene u trenutku naručivanja. Pri svakoj kupovini na stranici www.ralink.rs kupcu se odobrava Internet popust. Cene važe do objave novog cenovnika u Internet prodavnici www.ralink.rs.

Rokovi trajanja pojedinih akcija u Internet prodavnici su objavljeni na Internet stranici www.ralink.rs.

Navedene cene važe samo za prodaju preko Internet prodavnice i ne moraju biti jednake cenama na prodajnim mestima Ralink Novi Sad

Kod prikazivanja sniženja cena (izraženo u procentima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u e- shopu ,  a to je posledica zaokruživanja maloprodajnih cena nakon sniženja.

9. NAČIN PLAĆANJA U INTERNET TRGOVINI

Plaćanje po pouzeću. Poštarinu plaća kupac i to službeniku prilikom preuzimanja robe.

10. PAKOVANJE I DOSTAVA

Dostava se vrši preko Post Express-a po ceni od 180 RSD (po kilogramu).

Post Express zadržava pravo promene rasporeda vožnje bez prethodne najave u slučaju tehničkih poteškoća ili više sile.

Dostava je besplatna za iznos kupovine preko 5000,00 dinara.

11. ROK ISPORUKE

Rok isporuke sa lagera u roku od 2 dana ukoliko drugacije nije naznaceno

Ralink Novi Sad

Todora Toze Jovanovica 4a
21000 Novi Sad
Matični broj: 61480846
PIB: 106355959

tel: +381(21)466682
tel: +381(62)725465
mob: +381(63)594711