:

5 KORAKA DO FISKALNE KASE

5 KORAKA DO FISKALNE KASE

U današnje vreme, kada je poslovanje sve složenije, važno je pronaći adekvatna rešenja koja će olakšati poslovanje i učiniti ga efikasnijim. Sigurno vam je poznato da su fiskalni uređaji neophodni deo opreme koju morate imati u svom poslovnom prostoru. Međutim, izbor pravog fiskalnog uređaja može biti pravi izazov, posebno kada se uzmu u obzir različite vrste delatnosti i njihove specifičnosti. U našoj ponudi, možete pronaći veliki izbor uređaja za sve vrste delatnosti, bilo da se radi o trgovini, ugostiteljstvu, turizmu ili bilo kojoj drugoj delatnosti.

Naša ponuda obuhvata fiskalne kase, POS sisteme kao i prateću opremu poput bar kod čitača, fiskalne štampače, čitače bezbednosnog elementa i druge uređaje koji će zadovoljiti sve vaše potrebe u poslovanju. Nakon što odaberete odgovarajući uređaj iz naše ponude, mi ćemo se pobrinuti za ostale korake.

Prvi korak je podnošenje PGJO obrasca za poslovni prostor gde će se obavljati delatnost. Nakon toga, ovaj obrazac će biti odobren od strane Poreske uprave, nakon čega možemo podneti zahtev za izdavanje Bezbednosnog elementa. Nakon samo tri radna dana od podnošenja zahteva, preuzimamo BE od Poreske uprave i vršimo fiskalizaciju vašeg uređaja. Kada se ispune prva četiri koraka, obaveštavamo vas o završenim radovima na vašem uređaju i zakazujemo obuku za rad. Obuka se obavlja kod nas i traje do 30 minuta.

Uz našu pomoć, izbor i instalacija fiskalnog uređaja postaje jednostavna i brza procedura, a naši stručnjaci su uvek spremni da pruže podršku i savete, kako bi vaše poslovanje bilo efikasno i uspešno. Sve što je potrebno da uradite jeste da nas posetite na adresi Todora Toze Jovanovića 4a ili da pogledate našu ponudu na sajtu ralink.rs i izaberete uređaj koji najbolje odgovara vašim poslovnim potrebama. Mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Share Vordpres › Greška

Postoji kritična greška na vašem veb mestu.

Saznajte više o otklanjanju grešaka Vordpresu.