:

Fiskalna kasa Sunmi D2 Mini

Sunmi D2 Mini je idealan izbor za male prodavnice, kafiće, restorane i druge maloprodajne objekte koji zahtevaju pouzdanu fiskalnu kasu.

Sunmi D2 Mini je opremljen termalnim štampačem koji omogućava brz i precizan ispis fiskalnih računa. Štampač je visokokvalitetan i pruža jasan ispis svaki put. Bez obzira na obim posla, Sunmi D2 Mini će se nositi sa svim vašim štampanim potrebama.

Sa svojim kompaktnim dizajnom, Sunmi D2 Mini zauzima minimalan prostor na radnom stolu. To je posebno korisno za poslovne objekte koji imaju ograničen prostor. Bez obzira da li imate mali šalter ili ograničen prostor za rad, Sunmi D2 Mini će se elegantno uklopiti u vaše poslovno okruženje.
Intuitivan ekran osetljiv na dodir omogućava vam jednostavno korišćenje Sunmi D2 Mini uređaja. Možete brzo i lako uneti podatke, izabrati opcije i obavljati sve potrebne radnje sa samo nekoliko dodira. Ovaj ekran takođe pruža jasan prikaz vaših poslovnih podataka, omogućavajući vam da lako pratite prodaju i druge relevantne informacije.

Sunmi D2 Mini je više od obične fiskalne kase. Ovaj uređaj je opremljen naprednim funkcijama kao što su WiFi i Bluetooth povezivanje, čime omogućava jednostavno deljenje podataka i povezivanje sa drugim uređajima. Možete sinhronizovati podatke, pristupiti bežičnoj mreži i povezati se sa drugim perifernim uređajima kako biste proširili funkcionalnost svoje fiskalne kase.

Cena: 37.999,00 din
Ovaj uređaj možete kupiti i na 24 mesečne rate BEZ KAMATE uz ugovornu obavezu.

Kontaktirajte nas

Specifikacije

Dimenzije: 260mm*290mm*100mm
Memorija: 2GB RAM, 8GB Flash
Podrška za Eksternu TF (Micro SD) karticu
Operativni sistem: Android
Displej 1: 10.1″ TFT 800*1280
Displej 2: 4.3″ TFT 800*480
Konekcije: WiFi/GPRS 4G, USB C, Bluetooth 4.0
Širina rolne: 58mm
Brzina štampanja: 160mm/s
Slotovi: 1x mini SIM, 1x mini PSAM
Radna temperatura: 0 – 40 stepeni Celzijusa

Uputstvo za upotrebu

  Pošalji upit o proizvodu

  Vaše ime (obavezno)

  Email (obavezno)

  Broj telefona (obavezno)

  Proizvod

  Poruka