:

Šta podrazumeva održavanje računara i mreža?

Usluga se prvenstveno odnosi na firme i kompanije koje nemaju svoj IT tim i potrebna im je svakodnevna podrška, ali je dostupna i kompanijama koje imaju svoj IT tim

 

U našu uslugu spadaju:

  • Servisi, popravka, nadogradnja kompjutera i laptop računara
  • Instalacija licenciranog OS i odgovarajućih drajvera
  • Instalacija štampača/skenera, pomoć oko drajvera i podešavanje za rad u mreži
  • Skidanje podataka sa oštećenog hard diska
  • Umrežavanje poslovnih računara ( po dogovoru i potrebi nudimo i održavanje računara i mreža)
  • Projektovanje, razvoj i implementacija raznih poslovnih IT rešenja
  • Izrada backup-a ( čuvanje podataka na drugom mediju )
  • Čišćenje računara/laptopa od prašine, zamena termalne paste, zaštita od pregrevanja
  • Pomoć oko Email-a ( podešavanje email naloga, podešavanje optimizacije email naloga )
Pravna lica

Za koga je usluga održavanja računara i mreža? 

servis pravna lica

Potencijalne korisnike naših usluga možemo podeliti na tri dela.

Prva grupa su pojedinci ili male firme koje imaju od 1-3 računara. Njima mesečno održavanje računara i mreže nisu potrebna u većem obimu i oni koriste kratkoročne usluge kao što je na primer instalacija određenih programa ili nadogradnja računara.

Druga grupa su firme koje imaju neki srednji broj računara i samo zapošljavanje radnika koji bi održavao mrežu nije isplativa. Za ovakve firme posedujemo određene pakete usluga koje bi na mesečnom nivou pokrili sve potrebe zaposlenih.

U treću grupu spadaju firme sa velikim brojem računara. One imaju potrebu da zaposle radnika koji bi bio zadužen za održavanje računara i mreža čitavog sistema ali korišćenjem naših usluga mnogo brže i kvalitetnije dolaze do rešenja i otklanjanja problema kako na računarskoj tako i na računarskoj lokalnoj mreži.

U sklopu naših usluga su saveti za nabavku i kupovinu opreme za velike firme a sve sa ciljem vrhunskog kvaliteta i brzine rada firme u budućnosti.

Pružamo remote podršku, pomoću programa kao što je AnyDesk i SupRemo.

Održavanje i instalacija NAS uredjaja

NAS (Network Attached Storage) je inteligentni uređaj za skladištenje i bezbednost podataka, povezan na vašu poslovnu mrežu. Možete da skladištite sve datoteke vaših kolega na NAS-u, od važnih dokumenata do bitnih fotografija, raznih projekata i video kolekcija. Korišćenjem web pretraživača ili mobilnih aplikacija, možete pristupiti datotekama i koristiti različite usluge koje NAS pruža putem Interneta.

Naša kompanija se bavi održavanjem i postavljanjem NAS uredjaja u firmama. Naš tim stručnjaka ima iskustvo u instalaciji, konfigurisanju i održavanju različitih vrsta NAS uredjaja.

Naše usluge održavanja NAS uredjaja uključuju redovno ažuriranje softvera i firmware-a, monitoring stanja samog NAS-a, popravku problema i backup podataka. Takođe pružamo podršku za optimizaciju performansi NAS-a i rešavanje problema sa mrežom.

Ukoliko želite da osigurate da vaši podaci ostanu sačuvani i na bezbednom, kontaktirajte nas i saznajte više o našim uslugama održavanja i postavljanja servera.

Održavanje Pravna lica