:
+381 21 466 682

Postavka i monitoring računarskih mreža

Održavanje računarske mreže u firmama je važno za efikasan rad i zaštitu podataka. Redovno održavanje mreže pomaže da se smanje mogućnosti za kvarove i prekidi rada, što može dovesti do gubitka vremena i novca.

Međutim, održavanje mreže može biti zahtevno i vremenski potrošno, pa mnogi menadžeri računarskih mreža odlučuju da outsource-uju održavanje mreže. Mi u našoj kompaniji nudimo stručne usluge održavanja računarske mreže za firme, koje uključuju:

  • Redovno ažuriranje softvera i operativnog sistema,
  • Čišćenje računara od nepotrebnih datoteka i aplikacija,
  • Monitoring mreže i otkrivanje potencijalnih problema,
  • Popravka problema u radu mreže,
  • Sigurnost mreže pomoću alata za zaštitu od virusa,
  • Backup podataka kako bi se sprečio gubitak podataka.

Ukoliko želite da se oslobodite briga o održavanju računarske mreže u vašoj firmi, kontaktirajte nas i mi ćemo vam ponuditi stručne i pouzdane usluge održavanja mreže. Sa našom podrškom, moći ćete se fokusirati na svoj posao, a mi ćemo se brinuti o održavanju vaše računarske mreže.

Održavanje i instalacija NAS uredjaja

NAS (Network Attached Storage) je inteligentni uređaj za skladištenje podataka, povezan na vašu poslovnu mrežu. Možete da skladištite sve datoteke vaših kolega na NAS-u, od važnih dokumenata do bitnih fotografija, raznih projekata i video kolekcija. Korišćenjem web pretraživača ili mobilnih aplikacija, možete pristupiti datotekama i koristiti različite usluge koje NAS pruža putem Interneta.

Naša kompanija se bavi održavanjem i postavljanjem NAS uredjaja u firmama. Naš tim stručnjaka ima iskustvo u instalaciji, konfigurisanju i održavanju različitih vrsta NAS uredjaja.

Naše usluge održavanja NAS uredjaja uključuju redovno ažuriranje softvera i firmware-a, monitoring stanja samog NAS-a, popravku problema i backup podataka. Takođe pružamo podršku za optimizaciju performansi NAS-a i rešavanje problema sa mrežom.

Ukoliko želite da osigurate da vaši podaci ostanu sačuvani i na bezbednom, kontaktirajte nas i saznajte više o našim uslugama održavanja i postavljanja servera.