:

Ovaj izuzetni uređaj je dizajniran kako bi vam pružio fleksibilnost i praktičnost u prezentaciji proizvoda klijentima, kao i za poslovanje u prostorima sa ograničenim mestom.

Ugostitelji takođe mogu uživati u prednostima PC iMin K2-201. Sa svojim kompaktnim formatom, ovaj uređaj se može lako integrisati u prostorije sa ograničenim prostorom. Bez potrebe za velikim i nepraktičnim POS sistemima, PC iMin K2-201 vam pruža sve što vam je potrebno za efikasno upravljanje porudžbinama, evidencijom prodaje i obradom plaćanja. Osim toga, možete ga koristiti za digitalne menije, prikazivanje promocija ili informacija o jelovniku, čime ćete poboljšati iskustvo gostiju i optimizovati radni prostor.

Uz instalaciju teron softvera, PC iMin K2-201 postaje sveobuhvatno rešenje za vođenje poslovanja. Teron softver pruža napredne alate i funkcionalnosti za upravljanje prodajom, inventarom, finansijskim podacima i mnogo više. Ovaj intuitivni softver vam omogućava da efikasno pratite i analizirate poslovne podatke, generišete izveštaje i optimizujete poslovne procese.

*Nosač se posebno kupuje*

Kontaktirajte nas ako mislite da je iMin K2-201 idealan za Vas.

Specifikacije

Ekran 15,6″ sa FHD ekranom prikazuje više sadržaja i sve slike su kristalno jasne.
Podržava Wifi, Bluetooth i Ethernet.
Procesor: Quad-core ARM Cortex- a17 32bit 1.6G
Operativni sistem: Android 7.1 iMin OS
Memorija: RAM: 2GB, ROM: 16GB
Ekran: 15.6″ FullHD 1920×1080
Povezivanje: USB Tip A x4, micro usb x1, HDMI x1, OTG x1, 3.5mm ulaz.