+381 63 594 711

office@ralink.rs

Servis UPS uredjaja i napajanja.

Servis UPS uredjaja i napajanja je jedna od brojnih delatnosti kojima se servis RaLink bavi. Radimo procenu kvara i popravku svih vrsta domacih i stranih proizvodjaca i napajanja za sve vrste elektronskih uredjaja.

Namena UPS uredjaja

UPS uređaji (Uninterruptible Power Supply) sluze da zastite elektronske ili elektricne uređaje od problema koji se javljaju sa napajanjem. Naročito je važno zaštititi skupe uređaje i mašine (medicinska oprema, veliki štampači, različiti kompjuterizovani uređaji) ili procese čiji prekid prouzrokuje štetu (serverski sistemi, radne stanice, telekomunikaciona oprema, sigurnosni sistemi) .

Čemu služe UPS uređaji?

UPS uređaji služe da bi izbegli posledice koje stvaraju nestabilne AC mreže (varijacije napona, kratkotrajni prekidi i smetnje) a u slučaju potpunog prekida napajanja da obezbede rezervno napajanje (autonomno napajanje) kako bi se određeni procesi regularno završili ili nastavili do povratka glavnog napajanja ili često do uključenja agregata ukoliko postoji. Autonomija je vreme za koje UPS uredjaj obezbedjuje rezervno napajanje.  Autonomija može trajati od nekoliko minuta, što je slučaj kada postoji agregat (dizel ili benzinski generator AC napajanja) do više sati.

Pogledajte neke slike servisiranja na nasim FACEBOOK i INSTAGRAM nalozima.

Dodjite u servis UPS uredjaja i napajanja RaLink i uverite se u kvalitet. Ocekujemo Vas!