:

Fiskalna kasa Saturn 1000

Fiscal register Saturn 1000

O fiskalnoj kasi Saturn 1000

Fiskalna kasa Saturn 1000 je opremljen svim neophodnim funkcijama za pouzdano i efikasno vođenje fiskalnih evidencija. Njegov termalni štampač omogućava brz ispis fiskalnih računa, čime se smanjuje vreme čekanja i poboljšava korisničko iskustvo. Računi su jasni, čitljivi i profesionalni, pružajući vam mogućnost da zadovoljite potrebe svojih kupaca na najbolji način.

Dizajn fiskalne kase Saturn 1000

Saturn 1000 je dizajniran sa intuitivnim korisničkim interfejsom koji je lak za korišćenje. Veliki ekran osetljiv na dodir omogućava vam jednostavno navigiranje kroz menije i opcije. Unos podataka je brz i jednostavan, a pruža vam potpunu kontrolu nad fiskalnim funkcijama i transakcijama.

Kartično plaćanje na kasi

Ono što čini fiskalnu kasu Saturn 1000 posebnim je mogućnost kartičnog plaćanja računa direktno na fiskalnom uređaju. Sa integrisanim kartičnim čitačem, kupcima se pruža praktičnost i jednostavnost plaćanja bez potrebe za dodatnim terminalima ili uređajima. Ova funkcionalnost omogućava bržu i glatkiju obradu transakcija, štedeći vreme kako za vas, tako i za vaše kupce.

Povezivanja na fiskalnoj kasi

Pored svoje sposobnosti za kartično plaćanje, Saturn 1000 takođe pruža sveobuhvatnu konektivnost. Ugrađeni WiFi i Bluetooth moduli omogućavaju vam lako povezivanje uređaja sa drugim sistemima, deljenje podataka i pristup internetu. Ova povezivost vam omogućava da sinhronizujete podatke, ažurirate softver i upravljate svojim poslovnim informacijama na praktičan način.

Cena: 23.999,00 din
Ovaj uređaj možete kupiti i na 24 mesečne rate BEZ KAMATE uz ugovornu obavezu.

Specifikacije

Dimenzije: 205mm*82mm*54mm
Memorija: 1GB RAM, 8GB Flash
Podrška za Eksternu TF (Micro SD) karticu
Operativni sistem: Android
Displej: 5.5″ TFT 720*1280
Konekcije: WiFi/GPRS 4G, USB C, Bluetooth 4.0
Kamera: 5 Megapixela autofocus
Širina rolne: 57mm
Procesor: Quadcore 1.3GHz
Slotovi: 2 SIM
Brzina štampanja: 100mm/s
Operativna temperatura: 0 – 50 stepeni Celzijusa
Baterija: 5V/2A Li-on

    Pošalji upit o proizvodu