:

Fiskalne kase – najbolja korisnička podrška.

Procedura eFiskalizacije ne zahteva samo fiskalne kase visokog standarda, već i korisnička-podrska mora da bude ona koja je u stanju da isprati sve dinamičnije potrebe klijenata.Najbolja korisnička podrška za fiskalne kase treba da obezbedi da svaki korisnik ima siguran oslonac u svakom trenutku svog poslovanja.

 

Korisnička podrška za fiskalne kase RaLink Novi Sad je svojim dosadašnjim radom i velikim brojem zadovoljnih korisnika, postavila visoke standarde kvaliteta ove usluge. Uz kupovinu bilo kog fiskalnog uređaja, možete se u potpunosti osloniti na besplatnu stručnu tehničku podršku.

Naš profesionalni i ljubazni tim rešiće svaku situaciju i poteškoću u radu sa fiskalnom kasom. Možemo Vam pomoći bilo da je u pitanju održavanje fiskalne kase, izdavanje avansnih računa, e-fiskalizacija, obuka za rad na fiskalnoj kasi ili neki specifični zahtev. I sve to, kako su ocenili naši klijenti – uz najbolji odnos cene i kvaliteta. Šta Vam tačno pruža RaLink Novi Sad korisnička podrška za fiskalne kase i softvere?

Efikasna, brza i pouzdana korisnička podrška

Znamo da savremeni način poslovanja ne ostavlja prostora za zastoj u radu fiskalne kase ili bilo kog njenog elementa. Današnji kupci očekuju da prodaja savršeno funkcioniše i da su prodavci-kasiri obučeni za svaku situaciju. Sa eFiskalizacijom, besprekorno funkcionisanje fiskalnih kasa je postalo jedan od ključnih elemenata  celokupnog poslovanja bilo koje maloprodaje.

Kvalitetna korisnička podrška za fiskalne kase obezbeđuje odgovore u najkraćem mogućem vremenu, minimizirajući eventualni zastoj u poslovanju. Međutim, najbolja  podrška se ne ograničava samo na direktan kontakt. Uz naša uputstva korisnici i samostalno mogu uspešno da reše određene, vanredne, situacije. Ovo je od posebne važnosti kada se potreba za podrškom javi van radnog vremena korisničkog centra.

Korisnička podrška-pisana i video uputstva

Svesni smo da današnji poslovni svet ne poznaje radno vreme, pa smo našu podršku  prilagodili i vanrednim situacijama. Kroz pisana i video uputstva i dalje smo Vaša prva tačka oslonca, spremni da odgovorimo na sve izazove koji se pojave.

Kada želite da imate potpunu kontrolu nad čitavim procesom rada na fiskalnim kasama, pripremili smo razna pisana uputstva. Uz mnogo korisnih podataka, detaljno su prikazani koraci za rešavanje najčešćih pitanja. Koristeći jednostavne i jasne smernice, moći ćete samostalno da rešite određene situacije .

Takođe, kako bismo Vam pružili viši nivo usluge, pripremili smo i video uputstva koja i vizuelno, korak po korak, prikazuju rešavanje određenih problema. Isto tako, tu su detaljno objašnjeni koraci za izdavanje fiskalnog računa, izradu dnevnog izveštaja, kako se radi storno fiskalnog računa i slične svakodnevne aktivnosti. Vizuelna podrška pruža laku i efikasnu edukaciju, što omogućava brzo i precizno rešavanje problema.

Programsko rešenje za svaku delatnost

Pre nego što započnete rad na kasi, važno je da budete upoznati sa softverskim rešenjima koja se koriste. U zavisnosti od posla kojom se bavite, naš profesionalni tim će Vam pružiti podršku i dati korisne savete u pronalasku najboljeg softvera. Bilo da je u pitanju kafić, restoran, prodavnica, uslužna delatnost ili nešto što nije navedeno, izabraćemo uređaj i softver po meri Vašeg biznisa.

U našoj bogatoj ponudi nalaze se kase za uslužne delatnosti koje su opremljene odličnim softverima. Za ugostiteljstvo preporučujemo POS touch screen računare. Za trgovinu predlažemo softver na računaru i termalni štampač.

„Kasa“ softver za maloprodaju

Uvid u dnevni pazar i stanje zaliha pružiće Vam naš program za maloprodaju. Jednostavan je za korišćenje, a pruža uvid u evidenciju i svih preostalih bitnih stavki, poput poreza i troškova. Putem jednog sistema imaćete pristup svemu što Vam je zaista važno za uspešno poslovanje. Shodno potrebama postoji mogućnost nadogradnje od osnovnog do viših paketa. Za više informacija zakažite konsultacije.

Gratis E-fiskalizacija za sve kupce fiskalne kase ili softvera

Potrudili smo se da Vam maksimalno olakšamo e-fiskalizaciju, pa za naše kupce softvera ili fiskalne kase, potpuno besplatno obavljamo:

  • Podnošenje prijave za generisanje jedinstvene oznake poslovnog prostora i poslovne prostorije (PGJO)
  • Podnošenje prijave za bezbednosni element (BE) kod Poreske uprave
  • Unos cenovnika
  • Obuka za rad

Verujemo da ćete uz našu stručnu podršku unaprediti svoje poslovanje. Najbolja korisnička podrška za fiskalne kase Vam stoji na raspolaganju svaki radni dan od 8-17h, kao i subotom od 9-14h.  Kontaktirajte  nas, a mi Vam garantujemo da će Vam, uz našu podršku, rad na kasi postati lak i prijatan.