:

Iznajmljivanje fiskalne kase uz jednokratnu naknadu

Želite da ponudite svoje proizvode na nekom specifičnom događaju, poput sajma, ili biste želeli da se bavite sezonskom prodajom, ali Vas ograničava što niste u sistemu fiskalizacije? Razumemo da je finansijski neisplativo kupiti kasu koja će Vam donositi prihode svega nekoliko dana u godini, ali imamo dobru vest. Više nema razloga da se ograničavate – u ponudi imamo iznajmljivanje fiskalne kase/fiskalnih kasa.

Kreirali smo jedinstveno rešenje prilagođeno Vašim zahtevima. Fiskalnu kasu možete koristiti u bilo kom trenutku u toku godine, onoliko dugo koliko Vam je potrebna. I to sve uz jednokratnu naknadu i završen kompletan proces eFiskalizacije. Šta tačno obuhvata naša usluga?

Iznajmljivanje fiskalne kase na dan/mesec/više meseci

Više nema potrebe da brinete o vlasništvu ili kupovini fiskalne kase, koja će između dva događaja sakupljati prašinu u magacinu. Naša usluga koja podrazumeva iznajmljivanje fiskalnih kasa omogućava Vam pristup fiskalnoj kasi tačno onda kada vam zatreba. Bilo da želite da se pojavite na manifestaciji, festivalu, sajmu ili nekom drugom događaju, fiskalna kasa Vam je od sada na dohvat ruke.

Kompletna e-fiskalizacija bez nepotrebnih komplikacija

Vremenom smo uvideli da je klijentima koji se nisu susretali sa e-fiskalizacijom, ovaj proces dugotrajan i zbunjujući jer donosi niz nejasnoća, novih pojmova i  zakonskih propisa. Zato smo odlučili da uslugu iznajmljivanja fiskalne kase kompletiramo i čitav proces e-fiskalizacije uradimo umesto Vas.

Fleksibilnost usluge nam je prvom mestu i shodno tome, uvek se prilagođavamo zahtevima i željama naših klijenata. Usluga iznajmljivanja kase se sastoji iz nekoliko faza koje ćemo pojasniti u nastavku.

  • Podnošenje prijave sa podacima za generisanje jedinstvene oznake poslovnog prostora i poslovne prostorije (PGJO) i prijava za bezbednosni element (BE)

Korišćenje fiskalne kase podrazumeva da su prethodno urađeni neki važni koraci. Oni se, pre svega, sprovode sa ciljem preuzimanja bezbednosnog elementa koji sadrži elektronski sertifikat i mora biti odobren od strane Poreske uprave.

Od podnošenja prijave za pokretnu poslovnu jedinicu i bezbednosni element za pokretni objekat, te njegovog preuzimanja možete se, u potpunosti, osloniti na nas. Ispravno sproveden prethodni postupak osigurava da su svi neophodni elementi ispunjeni i da je kasa spremna za upotrebu na manifestacijama ili sajmovima.

Kada se sajam ili manifestacija završe, brinemo se o procesu odjave i vraćanja BE, kako bi sve bilo sprovedeno u skladu s propisima. Ovaj deo usluge pruža korisnicima potpunu bezbrižnost nakon završetka korišćenja fiskalne kase. Sve navedeno sprovodimo uz jednokratnu naknada za kompletnu uslugu.

Iznajmljivanje fiskalne kase – cena

Kompletna usluga, uključujući podnošenje oba zahteva, preuzimanje, odjavu i vraćanje BE, licencu LPFR (softverski lokalni procesor fiskalnih računa) i ESIR (elektronski sistem za izdavanje računa), kao i iznajmljivanje kase obuhvaćeni su jednokratnom naknadom. Nema skrivenih troškova, ni neprijatnih iznenađenja, a cena usluge Vam je unapred poznata.

Cilj nam je da Vam olakšamo poslovanje i iznajmljivanje fiskalne kase učinimo što jednostavnijim. Sigurni smo u našu profesionalnost koju smo stekli višegodišnjim iskustvom, tako da preuzimamo kompletnu odgovornost. Na ovaj način možete se fokusirati na ono što radite najbolje, a nama prepustiti sve ostalo.

Pogodnosti iznajmljivanja fiskalne kase u odnosu na kupovinu iste

 

Iznajmljivanje fiskalne kase fiskalizacija će, umesto dosadašnje prepreke, postati Vaš saveznik. Evo nekoliko ključnih prednosti iznajmljivanja fiskalne kase:

  • Fleksibilnost

Kasa Vam je dostupna onda kada Vam je potrebna i koliko Vam je potrebna. Iznajmljivanjem fiskalne kase znatno ćete skratiti proces e-fiskalizacije, kupovine i pokretanja fiskalnog uređaja. Takođe, različiti događaji mogu zahtevati različite potrebe kojima ćete se vrlo lako prilagoditi.

  • Ekonomičnost

Iznajmljivanjem fiskalne kase izbeći ćete veća ulaganja i troškove kupovine. Kroz naknadu koja obuhvata samo period korišćenja, troškovi su prilagođeni Vašim potrebama.

  • Bez troškova održavanja

Održavanje i servisiranje fiskalne opreme su dodatni izdaci koje iznajmljivanje eliminiše.

  • Brza implementacija

Od trenutka kada nas kontaktirate do završetka događaja imaćete podršku naših vrhunskih stručnjaka. Preuzećemo sve administrativne zadatke vezane za eFiskalizaciju, uključujući podnošenje prijava, odjavu i druge formalnosti.

Čitav proces se odvija brzo i profesionalno, tako da dobijate kasu koja je kompletno spremna za upotrebu. Na taj način Vas spasavamo nepotrebnog gubitka vremena na administrativne i tehničke procedure.

  • Fiskalna bezbednost

Pribavljajući sve potrebne sertifikate i licence garantujemo Vam da je Vaša fiskalna bezbednost na najvišem nivou i u skladu sa Zakonom.

  • Niži rizik od tehničkih problema

Iznajmljivanjem opreme od proverenog pružaoca usluga smanjuje se rizik od tehničkih problema jer dobijate opremu visokog standarda.

  • Personalizovana podrška

Naš tim stručnjaka za eFiskalizaciju preuzima odgovornost za vraćanje bezbednosnog elementa Poreskoj upravi i dalje održavanje kase, bez bilo kakvih dodatnih troškova. Nakon završetka događaja nemate apsolutno nikakvih obaveza oko održavanja kase.

 

Kada sve uzmemo u obzir, iznajmljivanje fiskalne kase pruža praktično i ekonomično rešenje, uz fleksibilnost, brzu implementaciju i minimalno administracije. Više nema potrebe za dugoročnim obavezama, koje dolaze sa vlasništvom nad uređajem.

 

Iznajmljivanjem fiskalne kase u RaLink Novi Sad, preuzećemo sve potrebne korake ka ispunjenju Vaših fiskalnih obaveza. Radujemo se da se i Vi pridružite velikom broju naših zadovoljnih klijenata čiji uspeh je naš prioritet.

Kontaktirajte nas

Spremni smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i zahteve. Ako želite da saznate više ili želite da dogovorite iznajmljivanje fiskalne kase za manifestaciju ili sajam, pozovite nas na kontakt telefon 063 594 711 ili nam pišite na office@ralink.rs