:

Servis računara i održavanje mreža za pravna lica

Servis računara RaLink Novi Sad sa više od 10 godina iskustva uspešno rešava sve probleme u funkcionisanju računara, računarske i internet mreže. Bilo da se radi o usporenom računaru, nestabilnoj WiFi mreži ili gubitku podataka, naši iskusni serviseri će Vam predložiti najbolje i najpovoljnije rešenje.

Kako možemo da Vam pomognemo?

 •  Računar ili laptop se ne uključuje ili je usporen? Utvrdićemo problem i predložiti najbolje rešenje za popravku ili nadogradnju. Radimo i hitne intervencije.
 • Važno Vam je da Vaša računarska i internet mreža rade bez zastoja? Mi smo tu da obezbedimo umrežavanje računara, redovno održavanje i svakodnevno nesmetano funkcionisanje mreže. U najkraćem mogućem roku rešavamo svaki zastoj ili kvar.
 • Izgubili ste važne podatke? Ne brinite, rešenje postoji. Takođe, Vaše podatke preventivno čuvamo i na drugom mestu (backup).
 • U svrhu čuvanja i skladištenja podataka radimo postavljanje i održavanje NAS uređaj za Vašu poslovnu mrežu.
 • Instalacija licenciranog OS i odgovarajućih drajvera, rešavanje problema sa digitalnim potpisom, čitačem kartica i slično.
 • Prekid internet veze, a Vama je neophodan internet? Želite da imate jednu WiFi mrežu za zaposlene, a drugu za goste? Nikakav problem, podešavamo i održavamo Vašu WiFi mrežu. Postavljamo rezervni internet sa SIM kartice, tako da prekide u internet vezi nećete ni osetiti.
 • Muči Vas funkcionisanje ili podešavanje E-mail naloga? Tu smo da Vam pomognemo, bez obzira o kom nalogu je reč.
Pravna lica

Zašto je Servis računara RaLink Novi Sad Vaš idealan partner

Servis računara RaLink Novi Sad je mnogo više od još jednog servisa za popravku računara. Mi smo tim ljubaznih, informisanih i iskusnih stručnjaka koji vole ono što rade. Zato smo uvek spremni da Vam izađemo u susret i kreiramo paket podrške koji je prilagođen Vašim potrebama.

Zašto servis računara RaLink Novi Sad treba da bude i Vaš izbor?

 Vrhunski rezultati, koje smo ostvarili tokom desetogodišnjeg iskustva, garancija su stručnosti i kvaliteta našeg rada. Iza nas je veliki broj zadovoljnih klijenata, čije utiske možete pročitati ovde.

 • Kompletan servis računara i računarske opreme na jednom mestu.
 • Sveobuhvatna rešenja su kreirana prema Vašim potrebama. Imate mogućnost izbora – da naše usluge koristite po potrebi ili po osnovu ugovora o održavanju. Ugovor o održavanju Vam obezbeđuje niz pogodnosti i situaciju da potencijalni kvarovi budu otklonjeni pre nego što se pojave. To takođe obuhvata i proveru zdravlja hard diska (kako ne biste izgubili bitne podatke), potom organizaciju fajl servera i dostupnost za sva Vaša pitanja.
 • Prepoznatljivi smo po brzoj usluzi. Problem obično rešavamo istog dana (do 24h), osim u situacijama koje su specifične.
 • Dok traje popravka, obezbedili smo Vam zamenski računar.
 • Izlazak na teren i online/remote podrška. Možemo doći do Vas, a postoji mogućnost i daljinskog pristupa uz pomoć programa poput AnyDesk i SupRemo. Dolazak na Vašu adresu je istog, eventualno narednog dana.

Malo više o nama

 • Ukoliko popravku radite kod nas, dijagnostiku kvara ne naplaćujemo. Takođe, ukoliko popravka nije moguća, usluga se ne naplaćuje.
 • Naša tehnička podrška dostupna je u toku Vašeg radnog vremena. Po potrebi, dostupni smo i neradnim danima, kao i van našeg radnog vremena. U skladu sa ugovornom o održavanju možemo biti dostupni 24/7.
 • Garancija proizvođača važi u slučaju zamene rezervnih delova i hardvera. Takođe dajemo garanciju na usluge koje, u skladu sa Zakonom, podležu garanciji.
 • Konsalting i pomoć oko IT rešenja. Uvek se trudimo da Vam preporučimo najbolje i najpovoljnije rešenje. Ukoliko popravka uređaja nije ekonomski isplativa, dobićete preporuke za kupovinu novog.
 • Iskrenost u komunikaciji – ne prihvatamo poslove koji izlaze iz okvira našeg poslovanja.
 • Uvažavanje Vaših želja – uvek radimo isključivo ono što je prethodno dogovoreno sa Vama.
 • Sigurnost podataka. Posebno vodimo računa da bekap i transfer podataka budu bezbedno sačuvani i preneti na drugi uređaj.

Ako vam je potrebna pomoć sa tehnologijom i mrežom, servis računara RaLink iz Novog Sada je pravi izbor ukoliko želite da uštedite trud, vreme i novac. Mi smo tu da Vam obezbedimo da se fokusirate na druge prioritete i da iskoristite prednosti tehnologije u svoju korist.

Da li je servis računara i održavanje mreža za Vas i Vašu firmu?

Bez obzira da li ste fizičko lice, mala firma, srednje veličine ili veliko preduzeće, servis računara RaLink Novi Sad ima tehnološka rešenja koja odgovaraju vašim poslovnim potrebama.

 • U slučaju da imate do pet računara – bolje funkcionisanje računarske i internet mreže možemo da Vam obezbedimo kroz individualni pristup. Praktično, pružamo Vam samo one usluge za kojima zaista imate potrebe. Možete nas angažovati za instalaciju određenih programa, nadogradnju računara, odnosno bilo koju konkretnu uslugu.
 • Imate više od pet računara, ali Vam angažovanje radnika koji bi se bavio samo održavanjem mreže i računara nije isplativo? Naravno, želite da budete odgovorni, ne želite da rizikujete, gubite dragoceno vreme i trpite gubitke zbog zastoja u radu. Zato smo tu – da Vam uz odgovarajući paket obezbedimo upravo ono što Vam je potrebno. Fokusirajte se na Vašu užu specijalnost, a nama prepustite brigu o Vašim računarima i internet mreži. Radimo i hitne intervencije.
 • Ukoliko ste vlasnik ili direktor veće firme sigurno razmišljate o zaposlenju osobe koja bi se bavila samo održavanjem računara i mreže. Potrebno Vam je da računari, štampači i ostali uređaji funkcionišu besprekorno, da imate licencirane operativne sisteme koji su ažurirani, da Vam jačina WiFi mreže bude adekvatna, a podaci sigurni? Sve ovo je jako važno, ali su Vam potrebne minimum dve osobe koje će imati dovoljno znanja u različitim oblastima. Naš tim servisera se sastoji od stručnjaka iz nekoliko različitih oblasti, tako da do rešenja dolazimo daleko brže i povoljnije.

Pozovite nas

Niste sigurni šta je od navedenog za Vas? Kontaktirajte nas već danas kako bismo zakazali termin za konsultacije i izvršili detaljnu analizu Vaše računarske i lokalne mreže.

Održavanje Pravna lica

Pozovi