:

Fiskalna kasa Sunmi D2 Mini

Sunmi D2 Mini fiscal register

O fiskalnoj kasi Sunmi D2 Mini

Fiskalna kasa Sunmi D2 Mini je opremljena termalnim štampačem koji omogućava brz i precizan ispis fiskalnih računa. Štampač je visokokvalitetan i pruža jasan ispis svaki put. Idealan izbor za male prodavnice, kafiće, restorane i druge maloprodajne objekte koji zahtevaju pouzdanu fiskalnu kasu. Izuzetno jednostavan za rukovanje i kucanje računa. Takođe naš tim je uvek dostupan za Vas u vidu profesionalne korisničke podrške.

Dizajn fiskalne kase Sunmi D2 Mini

Sa svojim kompaktnim dizajnom, zauzima minimalan prostor na radnom stolu. To je posebno korisno za poslovne objekte koji imaju ograničen prostor. Bez obzira da li imate mali šalter ili ograničen prostor za rad, Sunmi D2 Mini će se elegantno uklopiti u vaše poslovno okruženje. Intuitivan ekran osetljiv na dodir omogućava vam jednostavno korišćenje. Možete brzo i lako uneti podatke, izabrati opcije i obavljati sve potrebne radnje sa samo nekoliko dodira. Ovaj ekran takođe pruža jasan prikaz vaših poslovnih podataka, omogućavajući vam da lako pratite prodaju i druge relevantne informacije.

Povezivanja na fiskalnoj kasi

Sunmi D2 Mini je više od obične fiskalne kase. Ovaj uređaj je opremljen naprednim funkcijama kao što su WiFi i Bluetooth povezivanje, čime omogućava jednostavno deljenje podataka i povezivanje sa drugim uređajima. Možete sinhronizovati podatke, pristupiti bežičnoj mreži i povezati se sa drugim perifernim uređajima kako biste proširili funkcionalnost kod svoje fiskalne kase.

Cena: 27.600,00 din
Ovaj uređaj možete kupiti i na 24 mesečne rate BEZ KAMATE uz ugovornu obavezu.

Specifikacije

Dimenzije: 260mm*290mm*100mm
Memorija: 2GB RAM, 8GB Flash
Podrška za Eksternu TF (Micro SD) karticu
Operativni sistem: Android
Displej 1: 10.1″ TFT 800*1280
Displej 2: 4.3″ TFT 800*480
Konekcije: WiFi/GPRS 4G, USB C, Bluetooth 4.0
Širina rolne: 58mm
Brzina štampanja: 160mm/s
Slotovi: 1x mini SIM, 1x mini PSAM
Radna temperatura: 0 – 40 stepeni Celzijusa

    Pošalji upit o proizvodu