:

iMIN D2-402

O uređaju PC iMin D2-402

iMin D2-402 čvrsto leži na Vašoj radnoj površini, iako malih dimenzija, obavlja sve funkcije većeg uređaja. Ovaj elegantni i sofisticirani uređaj spaja vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i intuitivne funkcije kako bi vam pružio neprikosnoveno korisničko iskustvo. Najbolje za preduzeća koja traže elegantan i minimalan POS sistem.

Dizajn uređaja

D2-402 je opremljen metalnim stalkom koji osigurava stabilnost i izdržljivost. Zahvaljujući ovom snažnom i pouzdanom dizajnu, možete uživati u čvrstom postolju koje će sigurno držati vaš uređaj stabilnim čak i tokom intenzivnog korišćenja. Ovaj metalni stalak takođe dodaje dozu elegancije, dodajući sofisticirani izgled vašem prostoru.

Rad na uređaju

Ovaj kompaktni, ali moćni POS sistem pruža neuporedivu praktičnost i performanse, omogućavajući vam da obavljate sve potrebne zadatke sa lakoćom. Svojim širokim spektrom funkcija, Imin D2-402 prilagođava se vašim potrebama, olakšavajući svakodnevne operacije i optimizirajući poslovne procese. Od upravljanja zalihama do obrade transakcija, ovaj uređaj pruža sve potrebne alate za vođenje poslovanja sa lakoćom i efikasnošću.

Teron softver pruža sveobuhvatan set alata i funkcionalnosti za efikasno upravljanje poslovanjem, uključujući generisanje i čuvanje fiskalnih računa, praćenje prodaje, inventara i finansijskih podataka, kao i generisanje izveštaja.

Kontaktirajte nas ako mislite da je PC iMin D2-402 idealan izbor za Vas.

Kontakt Ralink

Specifikacija

Operativni sistem: Android 11
Povezivanje: Wifi i Bluetooth
Procesor: Quad-core ARM Cortex-A53 32-bit 1.5G
Memorija: RAM 1 GB, ROM 16 GB
Ekran: 10.1 inch 800×1280 Multi-touch
Portovi: USB Type-A x 4, micro USB, RJ11, RJ12, RJ45, audio jack, tf card, DC jack