:

PC iMin D3-504

O uređaju PC iMin D3-504

iMin D3-504 je vrhunski uređaj namenjen pekarama i brzoj hrani koji pruža sveobuhvatno rešenje za fiskalizaciju.Ovaj inovativni uređaj je dizajniran sa ciljem olakšavanja poslovanja u prehrambenoj industriji, pružajući visok nivo efikasnosti i pouzdanosti.

Dizajn uređaja

iMin D3-504 je opremljen snažnim hardverskim komponentama koje omogućavaju brzo izvršavanje zadatka i glatko funkcionisanje. Uređaj se kombinuje sa termalnim štampačem koji omogućava brzo i precizno štampanje fiskalnih računa, čime se smanjuje vreme čekanja za kupce. Takođe, tu je i čitač bezbednosnog elementa koji osigurava sigurnu i pouzdanu identifikaciju korisnika.

Rad na uređaju

Uz instalaciju teron softvera, iMin D3-504 postaje potpuno integrisano rešenje za fiskalizaciju. Teron softver pruža sveobuhvatan set alata i funkcionalnosti za efikasno upravljanje poslovanjem, uključujući generisanje i čuvanje fiskalnih računa, praćenje prodaje, inventara i finansijskih podataka, kao i generisanje izveštaja.

Ovaj sveobuhvatni paket omogućava pekarama i prodavcima brze hrane da jednostavno i pouzdano upravljaju svojim poslovanjem, smanje administrativni napor i poboljšaju uslugu koju pružaju kupcima.

iMin D3-504 predstavlja idealno rešenje za sve one koji žele da automatizuju fiskalne procese i unaprede svoje poslovanje u prehrambenoj industriji.

Kontaktirajte nas ako mislite da je PC iMin D3-504 idealan izbor za Vas.

Kontakt Ralink

Specifikacija

Procesor: 4 x Cortex-A17,1.6GHz ,
Memorija: 2GB RAM+16GB ROM
Displej: 15.6″(FHD),
Operativni sistem: Android 7.1 iMin UI

Uz to, ima i dva USB 3.0 priključka, četiri USB 2.0 priključka, odgovarajuće HDMI i DVI ulaze, te audio ulaze i izlaze.

Uređaj je izuzetno brz u radu, pregledan. ekran je touchscreen. Ima mogućnost povezivanja sa vagom i barcodom.

Pozovi